Bejelentés


Kovács-Hegedűs László oldala A hit reményt ad, a közös hit jövőt teremt...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

- 1976-ban kezdtem meg általános iskolai tanulmányaimat Pécsett, az I. Gyakorlóban, amit a 39-es dandár úti általános iskolában fejeztem be.


- 1984-ben Kaposváron indultak középiskolás éveim a Kinizsi Pál élelmiszer-ipari szakközépiskolában, majd - 1989-ben Pécsett végeztem a Vegyipari és Vegyi-gépipari Technikumban.


- 1989-től hiába várt rám a Miskolci Egyetem, a Veszprémi Egyetem és a szolnoki Kilián György Repülô Műszaki Fôiskola... ehelyett, kb. fél tucatszor, felvételiztem - eredménytelenül - a Színház és Filmművészeti Főiskolára.


- 1995-ben beiratkoztam Budapesten a Sola Scriptura Teológiai Főiskolára, ahol - néhány kisebb kihagyás után 2008-ban végeztem, majd 2009 tavaszán sikeresen lediplomáztam, szintén `95-től volt egy egy éves kitérőm a Pollack Mihály Műszaki Főiskola műszaki szakoktató szakán,… hát elég nagy tévedés volt.


- 2003-tól a Kaposvári Egyetemen Intézményi kommunikátornak tanultam, 2005-ban sikeresen államvizsgáztam, gyorsan, a folytatás eltökélt szándékával beiratkoztam, először az Informatikus-könyvtáros - Kommunikáció, majd a Kommunikáció - Médiatudomány szakokra, de nem éreztem kellő motiváltságot, így ezek a tanulmányaim legalább 80 évre titkosításra kerültek.


- 2006-ban sikeres ECDL vizsgát tettem, így nyugodt szívvel vezethetek számítógépet.


- 2011-től ismét tanulás és vizsgák a Sola Scriptura Teológiai Főiskola Bibliai alapú lelki gondozói szaka.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!